WELKE PIN BEN JIJ?

Rol
Ik ben een merk, een sponsor of een potentiële partner

Ben je op zoek naar een manier om jouw marketing- en communicatieobjectieven op een strategische manier te linken aan het juiste doelpubliek? Dan hebben wij een oplossing voor jou.

Wil je weten welke oplossing? Contacteer ons hier

Ik ben een event

Zoek je een weg om sponsors op een waardevolle manier te benaderen? Of zoek je wederzijdse samenwerkingen die jouw event kunnen laten groeien? Wil je weten wat jouw event waard is? We laten jou graag zien hoe wij dat aanpakken..

Contacteer ons nu om te weten hoe wij het aanpakken

Ik ben een agentschap

Sta je tussen merken en evenementen? Wil je weten hoe je zinvolle activaties kunt uitwerken. Zoek je naar de juiste verkoopstrategie om met jouw 'Corporate Leads' of klanten om te gaan? Wij helpen jouw graag verder met onze ervaring

Contacteer ons nu en profiteer van onze ervaring

Ik ben op zoek naar kennis, opleidingen en workshops in events & sponsoring

Ben je dorstig naar kennis, of zoek je workshops en/of opleidingen in de wondere wereld van Sponsoring & Partnerships? We hebben een breed aanbod aan ultra degelijke trainingen.

 Vraag hier achter onze trainingen

Ik heb een idee, een nieuwe project of een nieuwe tool in event en sponsoring

Heb je een fantastische oplossing die een antwoord biedt op een event- of een sponsoring-nood? Heb je een waanzinnig idee voor een nieuw evenement en zoek je een bereik, marktkennis of partners? We bekijken het graag samen met jou.

Hier gaan we samen aan de slag!

Ik ben niet echt op zoek naar iets

Het Skaut-team wenst jou dan veel voorspoed, succes en liefde toe in je leven. We geven graag een raadseltje mee nu je alle rust in jouw hoofd hebt. Wil je het antwoord weten of heb je het antwoord? Laat het ons weten en wie weet wat er uitvloeit … Hier komt het: Hoe meer je er van neemt, hoe meer je er achterlaat. Wat ben ik??

Contacteer ons hier voor het antwoord!